Olen saanut paljon palautetta tarot-tulkinnoistani, ja tässä niistä muutamia. Kaikkiin julkaistuihin palautteisiin on pyydetty asiakkaan lupa.

Tällä hetkellä en tee henkilökohtaisia tarot-tulkintoja.

Siis aivan uskomatonta, mitä kaikkea ne kortit kertovat ja varsinkin miten hyvin ne on tulkittu. Olen ennenkin käynyt ennustajilla, mutta aikaisemmin ei ole tarot-kortteja ollut käytössä. Se että samat asiat tulevat esille, sai minut vakuuttuneeksi, myös moni asia josta en kertonut etukäteen piti paikkansa. Tulen palaamaan myöhemminkin!
Nimimerkki Ultimathule
Kun sain tulkinnan, rupesin itkemään. Osui ja upposi. Niin oikea oli kun vaan olla voi.
Nimimerkki Rouva56
Tulkinta osui juuri siihen, mitä työstän parhaillaan. Sain tulkinnastasi vahvistusta omille tuntemuksilleni, joiden kuuntelemisen lisäksi, haluan vahvistaa valintojen tekemistä niiden kautta. Suosittelen lämpimästi tulkintaasi avaamaan ja vahvistamaan pohdintoja, joiden kanssa helposti jäämme yksin, kun voimme antaa intuitiivisen ja lämminhenkisen tarot-tulkintasi nostaa asioita esiin kokonaiskuvan luomiseksi.
Saija
Koko tulkinta tuntui osuvan juuri niihin kipupisteisiin, joiden kanssa olen paininut jo pitkän aikaa. Kiitos ihan mielettömästi tästä tulkinnasta! Se jälleen muistutti minua siitä, mikä minulla on kesken.
Ninni
Kortit peilasivat vahvasti haastavaa lapsuuttani ja sukuni minulle tuomia paineita, joista olen halunnut vapautua ja kasvaa paremmaksi ihmiseksi. Korteista tuli hyvin myös esiin se elämän polku, jota olen halunnut seurata. Kaikin puolin tulkinta oli erittäin hyvä, ja siitä löytyi huomattavasti tarttumapintaa.
Henna-Mari
Tulkintasi kuulosti täysin minun elämältäni. Olen syntynyt haasteiden tähtien alle ja elämäni on haasteita täynnä, niin kuin edelleen näyttää siltä tulevakin. Iso kiitos Sinulle ja sinulle annetusta upeasta lahjasta tulkita muiden elämää!
Leila