Alku (Narri)

Narri (0, The Fool) lähtee innoissaan matkalleen

Narrin matka alkaa tietysti Narrista (0, The Fool), sankaristamme. Narri voi olla sukupuoleltaan mies tai nainen. Tulkinnaltaan Narri kuvastaa alkuja, ja se edustaa kaikkia meitä tällä elämämme matkalla.

Narri on innoissaan alkavasta matkastaan. Hän on inspiroitunut ja täysin vapaa, mutta hänellä ei ole yhtään kokemusta. Hänellä ei ole aavistustakaan siitä, mikä häntä matkan varrella odottaa tai mitä vaaroja hän joutuu tiellään kohtaamaan. Hänellä on kuitenkin puhdas usko ja luottamus, että hän pystyy mihin vain. Narrin toiminta saattaa vaikuttaa hölmöltä muilla, mutta onko se sitä?

Narrin kortin numero on 0, joka sijoittuu johonkin muiden Suurten salaisuuksien korttien ulkopuolelle. Nolla on muutenkin erityinen numero, sillä se ei ole positiivinen eikä negatiivinen, vaan sijaitsee näiden kahden välissä. Narri on tyhjä taulu – aivan kuten nolla. Hänellä on vain halu oppia uutta ja kasvaa. Hän on kuin pieni lapsi tai vauva. Numerologiassa nolla kuvastaa kaikkea mikä on ja potentiaalia kaikkeen. Siinä tiivistyy äärettömät mahdollisuudet, kaikki tai ei mitään.

Seuraava: Materiaalinen osa (Maagikko–Vaunut)