Mistä aloittaa tarot-korttien opiskelu

Tarot-korttien merkityksien oppiminen voi tuntua hurjan työläältä. Pakassa on 78 korttia, joista jokainen merkitsee eri asiaa. Jos haluat oppia lukemaan kortteja myös käänteisenä, niin tämä nostaa opiskeltavien merkitysten määrän peräti 156:een. Lisäksi kortin tulkintaan vaikuttaa sen sijainti pöydällä sekä kaikki sitä ympäröivät kortit. Vähemmästäkin alkaa pyörryttää! Tarot-korttien perusteiden oppiminen on itse asiassa kuitenkin paljon helpompaa kuin uskoisi.

Jatka lukemistaMistä aloittaa tarot-korttien opiskelu

Tarot-pakan naiset

Naistenpäivän innoittamana päätin tarkastella Smith-Waite Tarot -pakkaani uusin silmin ja tutkia, miten naiset on esitetty Pamela Colman Smithin luomassa kuvituksessa. Vuonna 1909 okkultisti Arthur Edward Waite palkkasi jamaikalaisamerikkalaisen Colman Smithin, tuttavallisemmin Pixien, kuvittamaan 78-korttisen tarot-pakan. Tarinan mukaan Waite antoi Pixielle tarkat ohjeet Suuren Arkanan korttien kuvitukseen, mutta Pienen Arkanan osalta taiteilija sai vapaammat kädet.

Jatka lukemistaTarot-pakan naiset

Mitä kysyä tarot-korteilta

Oikeanlaisen kysymyksen kysyminen korteilta voi parhaimmillaan tehdä tarot-tulkinnasta itseä kehittävän ja asioita valaisevan. Se voi myös ohjata kysyjää oikeaan suuntaan. Huonosti aseteltu kysymys sen sijaan saattaa aiheuttaa vain lisää kysymyksiä ja hämmennystä tai aiheuttaa negatiivisia tuntemuksia. Mutta millainen sitten on hyvin aseteltu kysymys tarot-korteille?

Jatka lukemistaMitä kysyä tarot-korteilta