You are currently viewing 7 hyvää syytä tehdä tai varata tarot-tulkinta

7 hyvää syytä tehdä tai varata tarot-tulkinta

Tarot-kortit ovat mielenkiintoinen työväline, sillä ne avaavat näkemystämme ja voivat auttaa meitä arjen pienissä ja suurissakin asioissa. Kaikkea ei tietenkään kannata korteilta lähteä kysymään, mutta on olemassa joitakin tilanteita, jolloin on hyvä aika tarttua tarot-pakkaan tai varata tarot-tulkinta omalta suosikkitulkitsijalta.

Monesti korttien tulkinnat nähdään edelleen mystisenä asiana ja jopa puhtaana noituutena, mutta sitä tulkintojen ei todellakaan tarvitse olla. Kortit ovat yksi työväline nähdä arkea ja maailmaa eri tavoin, mutta ne ovat myös keino oppia tuntemaan itseään paremmin.

Tässä artikkelissa kerron omia ajatuksiani siitä, millaisissa tilanteissa on mielestäni hyvä tehdä tai tilata tarot-tulkinta.

1. Tarot-tulkinta voi auttaa päätöksen teossa

Suurten päätösten teko voi olla stressaavaa, ja tarot ovat tällaisissa tilanteissa mahtava apuväline avaamaan näkökulmia ja kertomaan vaihtoehdoista. Tarot mahdollistavat sinulle sen, että teet oikeita päätöksiä ja näet vaihtoehtosi uudessa valossa.

Huomaathan, että tulkinta ei kuitenkaan välttämättä kerro sinulle sitä, mikä on oikea valinta – lopulta sinä itse teet päätökset ja punnitset, mitä polkua haluat seurata. Korttien avulla saat kuitenkin asiasta erilaista näkökulmaa, joka taas helpottaa sinua tekemään harkitun valinnan.

2. Tarot-tulkinta auttaa löytämään suunnan

Joskus tuntuu siltä, että sitä vain jumittaa paikallaan. Kun suunta on hukassa, tarot-kortit toimivat niin peilinä kuin kipinän sytyttäjinä. Tulkinta saattaa paljastaa, mikä elämässäsi hidastaa sinua ja miten päästä etenemään, kun kaikki tuntuu jämähtäneen samaan vanhaan kaavaan. Se saattaa myös kehottaa tarttumaan johonkin uuteen ja näyttää edessäsi olevia mahdollisuuksien polkuja.

Itsestänikin tuntuu monesti siltä, että sitä on hieman liian lähellä omaa elämäänsä, että osaisi aina katsoa asioita usealta suunnalta. Tämä on ihmisyydessä normaalia, sillä sitä helposti tarrautuu asioihin ja ihmisiin, joihin on panostanut rakkautta, rahaa ja energiaa. Silloin voi olla vaikeaa nähdä sen panostuksen tai valitun tien ohi. Joskus sitä on myös taipuvainen sabotoimaan itseään, jolloin on todella hankala nähdä oman egonsa tai blokkiensa ohi.

Korttien tulkinta antaa siis myös perspektiiviä elämään, ja ainakin itse olen kokenut tämän hyvin voimauttavana. Avoimella mielellä ja intuition käytöllä kortit auttavat sinua näkemään asioita, joita et ole osannut tai halunnut nähdä. Joskus tähän tarvitaan ulkopuolista tulkkia, ja myönnän reilusti, että itsekin pyydän toisinaan apua muilta tarot-tulkitsijoilta. Kun on liian lähellä jotakin asiaa tai ihmistä, sitä alkaa helposti valikoimaan etsimään omista korteistaan sitä haluttua vastausta. Aina ei ole helppoa erotella, mitkä viestit tulevat egolta ja mitkä ovat ohjausta, ja tällaisissa tilanteissa on yleensä hyvä kääntyä osaavan tulkin puoleen.

3. Tarot-tulkinta tuo selkeyttä ihmissuhteisiin

Ihmissuhteet voivat olla hankalia asioita. Korttien avulla voi saada selkeyttä omiin tunteisiinsa sekä tilanteeseen tai suhteeseen, jossa juuri sillä hetkellä on. Tarot auttaa sinua näkemään suhteesi vahvuudet sekä haasteet ja ohjaavat sinua tuomaan parhaasi suhteeseen. Ne voivat myös kertoa, miten sinun tulee edetä tai kehittää itseäsi niin, että mahdollistat tulevan parisuhteen.

Rakkaus-tulkinnat ovat kuitenkin myös aika kinkkinen asia. Ei, tarot eivät tuo exääsi takaisin tai saa ketään rakastumaan sinuun. Itselläni on myös periaate, että en lähde tulkitsemaan kenenkään muun kuin kysyjän elämäntilannetta ja tunteita, sillä koen tämän tirkistelyksi ulkopuolisen elämään. Kirjoitan rakkaus-tulkintoihin liittyen vielä täysin oman artikkelinsa, jossa avaan vielä tarkemmin tulkintojen sudenkuoppia. Hyvänä nyrkkisääntönä on kuitenkin se, ettei toisen ihmisen asioita lähdetä utelemaan Universumilta korttien kautta, vaan jokaisen tulee keskittyä omaan elämäntilanteeseensa.

4. Tarot-tulkinta näyttää sinulle ympäröivät tukijoukkosi

On aikoja, jolloin elämä vetää maton jalkojesi alta. Kaikki tuntuu menevän päin metsää, ja kädessäsi tuntuu olevan kuvainnollisesti vain huonoja kortteja. Ehkä olet menettänyt yllättäen työpaikkasi, eronnut pitkän suhteen jälkeen tai jokin muu asia on mullistanut maailmasi.

Kun tunnet olevasi täysin yksin elämässäsi, tarot ovat hyvä muistuttaja siitä, että ympärilläsi on henkisellä tasolla aina tukijoukkoja, jotka eivät ole sinua hylänneet. Korttien avulla voi tuoda toivoa oman elämän hankaliin hetkiin ja kommunikoida omien oppaidensa tai enkeleiden kanssa.

Osa tulkitsijoista on korteilla yhteydessä myös tuonpuoleiseen kysyen neuvoa ja opastusta pois menneiltä ihmisiltä. Itsekin olen kurkistanut edesmenneiden vointia kysyjän pyynnöstä, mutta myönnän suoraan, että ainakaan vielä tätä kirjoittaessani tämä ei kuitenkaan kuulu aivan erityisosaamiseeni.

Tarot-kortit voivat siis toimia peilinä sille, ketä tukijoukoissamme on ja miten he tukensa tuovat esille. Nämä tulkinnat antavat voimaa itsellenikin etenkin silloin, kun koen olevani jonkin asian kanssa yksin ja tarvitsen oppaideni tukea. Muistutan kuitenkin, ettei ole suositeltavaa tehdä itselleen tai pyytää tarot-tulkitsijaa tekemään sinulle tulkintaa heti kriisin keskellä. Anna aina ensimmäisen shokin mennä ohi niin, että koet olevasi jossain määrin jaloillasi ennen tulkintaa.

5. Tarot-kortit antavat sinulle pyytämäsi ”merkin”

Tiedätkö ne tilanteet, kun toivot Universumilta jotakin merkkiä, että olet oikealla tiellä? Joskus näitä Universumin tai oppaiden lähettämiä signaaleja voi kuitenkin olla hyvinkin hankala huomata, kun pörhällämme eteenpäin elämässämme. Korttien avulla merkkejä ei tarvitse enää etsiä pilvistä tai luonnon eläinten käytöksestä, vaan voit kysyä asiasta suoraan.

Parasta on, kun tarot-kortit tarjoavat sen itsevarmuuden buustauksen, jota olet toivonut ja odottanut. Vahvistuksien ja merkkien pyytämisessä ei ole todellakaan mitään väärää, ja miksei siinä voisi hyödyntää käsillä olevia työkaluja. Tällä tavoin päädyin itsekin muuten lopulta kääntämään kelkkaani ja siirtymään perinteisemmistä töistä vahvemmin tänne henkisemmälle puolelle – tarvitsin siihen vain pienen töytäisyn ja vahvistuksen, että olen oikealla suunnalla.

6. Tarot-tulkinta auttaa valloittamaan maailman

Tulipa mahtipontinen väliotsikko! Tarkoitan tällä niitä tilanteita, jolloin teet elämässäsi suuria suunnitelmia, kuten suunnittelet yritystä, aloitat uusia projekteja tai aloitat uuden ihmissuhteen. Kortit voivat tuoda neuvoja aivan käytännön suunnitteluun, mutta apua on tarjolla (tulkitsijasta riippuen) myös katsannosta tulevaisuuteen. Tällaisissa tulevaisuuden suunnitelmissa saattaa auttaa esimerkiksi katsanto tulevaan vuoteen.

Haluan myös muistuttaa, että tarot-kortit eivät ole ainoa työkalu tulevaisuuden suuntien tarkasteluun ja suunnitelmien tekemiseen. Jos todella haluat panostaa suunnitelmiisi ja kuulla Universumin ajatuksia, kannattaa hyödyntää myös esimerkiksi numerologiaa ja astrologiaa. Astrologisia palveluita tarjoavat esimerkiksi Annemari Kuujuttuja, Veera (Intuitiolla) ja Anne Mari (Tähtituuli). Nämä astrologian osaajat auttavat varmasti mielellään esimerkiksi katsomalla, miltä jonkun tärkeän päivän tähtikartta näyttää. Suosittelen astrologisia tulkintoja lämpimästi.

7. Tarot-kortit tarjoavat viihdettä

Tulkinnat voivat olla (ja monesti ovatkin) syvällisiä ja näkökulmia avaavia, mutta tätä puoltakaan ei voi tietenkään unohtaa. Olen käynyt korttieni kanssa monta kevyttä keskustelua, jotka ovat tuoneet iloa sekä omaan että muiden päivään. Myös kavereiden kanssa on mukava toisinaan nostaa kortit pöydälle ja kurkistaa esimerkiksi tulevaisuuteen. Sekä tulkinnan tekeminen että vastaanottaminen voi oikeasti olla myös hauskaa, ja siksi ne ovatkin suosittuja myös polttareiden ja pikkujoulujen viihdykkeitä.

En koe siinä mitään väärää, että tarot-tulkinta voi olla myös viihteellistä. Elämän ei ole tarkoitus olla aina vakavaa ja huumorintajutonta, eivätkä sitä ole Universumi tai oppaammekaan. Tätä tarkoitusta varten joudun kyllä ainakin itse valitsemaan Huolellani käyttämäni pakan, sillä osa tarot-pakoistani vain puhuu minulle syvällisemmin kuin toiset. Kun kaipaan kevyttä rupattelua, niin en välttämättä valitse sitä pakkaa, jota käytän vaikeiden asioiden käsittelyyn. Emmehän puhu kaikista asioista samoin kaikkien ystäviemme, kavereidemme ja tuttaviemmekaan kanssa, ja sama pätee tarot- ja oraakkelipakkoihin.

Entä jos et ainakaan vielä osaa itse tulkita tarot-kortteja?

Jos tarot-korttien salat eivät ole ainakaan vielä auenneet sinulle, niin osaava tarot-tulkki auttaa kyllä näissä kaikissa. Huomaathan kuitenkin, että tulkitsijoilla on eri tyylejä ja lähestymistapoja tulkita korttejaan. Jotkut tulkitsijat eivät lue korttejaan ollenkaan ennustavaan tyyliin, vaan tarot ovat heille puhtaasti psykologinen apuväline.

Itse käytän tarot-kortteja myös niin sanottuun ennustamiseen sen lisäksi, että hyödynnän niiden tarjoamaa psykologista ja opastavaa viestintää. Oma tyylini tulkita kortteja on hyvin intuitiivinen ja melko suora, mutta aina ratkaisukeskeinen. En kuorruta tarot-tulkintojani sokerilla tai kerro sellaisia asioita, joita en korteista pysty tulkitsemaan. Jos siis etsit tulkkia, joka kertoo sinulle vain toivomasi asiat, niin kannattaa etsiä jostakin muualta. Olen kuitenkin valmis tarjoamaan puhdasta ja puolueetonta näkökulmaa sekä pohtimaan kanssasi korttien ohjauksen avulla elämäntilanteita, joihin kaipaat tukea tai neuvoa.

Haluaisitko tarot-tulkinnan minulta johonkin näistä yllä mainitsemistani tilanteisiin tai muuten vain? Olethan minuun yhteydessä!

Millaisessa tilanteessa sinä olet harkinnut tai pyytänyt tarot-tulkintaa?

Vastaa